Scopul nostru - siguranta dumneavoastra

Executie proiectare apa Cluj Napoca - Viziunea noastra se concretizeaza in incercarea de a schimba modul in care oamenii percep importanta, pentru sanatatea lor si a celor din jur, a executiei.

SC ANDA PAULA a fost infiintata in 2004  avand ca obiect de activitate executia si proiectarea lucrarilor de instalatii, insa de la infiintare si pana in prezent dezvoltarea unor noi ramuri de activitate a generat o preocupare continua de provocari pentru echipa noastra si crearea unui portofoliu generos de servicii cu care venim in intampinarea clientilor nostri.

Inca de la inceput, misiunea noastra s-a definit, asa cum si sloganul nostru o spune,  incredere – calitate  pe care le intalnim in activitatea noastra de zi cu zi, cu solutiile potrivite, menite sa satisfaca exigentele pietei.

Viziunea noastra se concretizeaza in incercarea de a schimba modul in care oamenii percep importanta,  pentru sanatatea lor si a celor din jur, a executiei, a utilizarii si a menținerii in bune conditii de functionare  a instalatiilor si a lucrarilor de constructii in viata lor de zi cu zi. Implementarea acestei viziuni pleaca, in primul rand, de la cea a consolidarii continue a unei echipe bine formata.

Valorile pe care le cultivam inca de la infiintare ne insotesc munca si ne ajuta sa fim mai aproape de succes cu fiecare proiect derulat si dus la bun sfarsit.

 • Perseverenta si ambitie. Ne concentram energia pentru a gasi solutiile cele mai potrivite nevoilor clientilor nostri.
 • Focus pe client. Dorintele clientilor ne ghideaza munca si ne implicam puternic pentru ca la finalul fiecarui proiect sa primim un sincer “multumesc” din partea acestora.
 • Respectarea angajamentelor. Sa respectam si sa fim respectati este important atat pentru noi, cat si pentru partenerii nostri, astfel incat, incercam indeplinirea angajamentelor stabilite de comun acord in cele mai bune conditii.
 • Spiritul de echipa. Fiecare membru al echipei noastre este important, iar abilitatile lui sunt unice, trebuie respectate si valorificate la adevaratul potential. La noi unu si cu unu nu fac doi, ci fac treaba buna impreuna! 

SERVICII OFERITE:

 • Executie sisteme de distributie gaze naturale;
 • Executie bransamente gaze naturale;
 • Executie instalatii gaze naturale; 

CUI NE ADRESAM?

Serviciile noastre se adreseaza atat segmentului rezidential, cat si celui comercial si industrial aflat in aria de acoperire a judetului Cluj.
Activitatea noastra acopera si statutul de antreprenor general prin care ne asumam raspunderea fata de beneficiar pentru executarea de lucrari, avand un grad de complexitate ridicat, in baza contractului de subantrepriza convenit cu acesta si in termenele de executie agreate. 

AVANTAJELE COLABORARII CUNOI:

 1. Echipa noastra este formata din meseriasi specializati intr-o gama larga de domenii de lucru, care asigura satisfacerea exigentelor pietei si angajamentul executiei unor lucrari bine efectuate.
 2. Practicam preturi competitive si respectam termenele stabilite de comun acord.
 3. Dispunem de o gama larga de echipamente si unelte ce vin in sprijinul indeplinirii proiectelor noastre;

Vezi detalii

Servicii

Proiectare

Proiectare

SC ANDA PAULA SRL  detine autorizatii ANRE tip PDS si PDI, respectiv proiectare a sistemelor de distributie gaze naturale si a instalatiilor de utilizare gaze naturale. In baza acestor autorizatii oferim urmatoarele servicii de proiectare:

 • Retele de gaze naturale cu o presiune pana la 6 bar
 • Statii / posturi de reglare masurare
 • Bransamente gaze naturale / Racorduri
 • Instalatii de utilizare gaze naturale
Executie sisteme de distributie gaze naturale

Executie sisteme de distributie gaze naturale

Executie instalatii gaze naturale

Executie instalatii gaze naturale

Contact

Adresa

Sediu central:
Strada Principala Nr. 578 A, 
Comuna Baciu, jud. Cluj 
Punct de lucru:
Str. Oasului 86-90, bloc F, parter,
Cluj-Napoca, jud. Cluj 

Telefon: 0742062744                      
E-mail: andapaulainstal@yahoo.com

Program birou relatii clienti:
Luni-Vineri intre orele 08:00–17:00

Administratorulsocietaţii:
DAMIR ANCUTA DELIA
Luni-Vineri între orele 08:00-17:00

In funcţie de necesitate, orice alt angajat al societatii va asista in programul de audienţe persoanele mentionate anterior.

Contactati-ne